Posvećeni pacijentima

BETTY apoteke

BETTY je naš brend partnerskih apoteka prisutnih na tržištima Bosne i Hercegovine, Srbije i Sjeverne Makedonije. Kroz lokalni brend partnerskih apoteka, pristup uspješnom poslovanju nezavisnih apoteka nikada nije bio bliži i direktniji .

U sve tri zemlje program pruža više marketinških elemenata koji u današnjem dinamičnom okruženju omogućavaju apotekama da se razlikuju, dajući im vizualni identitet brenda koji povećava njihovu vidljivost, a uz pomoć marketinških alata omogućava apotekama da podignu kvalitet svojih usluga i osiguraju zadovoljstvo krajnjih korisnika.

Vizualni identitet apoteke osigurava joj  jedinstvenost u dinamičnom okruženju kroz elemente  brenda, i njenu prepoznatljivost  kao dijela marke. Vizualni elementi uključuju oglašavanje, osvijetljene police u apoteci za preparate preporučene tokom određenog mjeseca, držač postera  sa mjesečnom preporukom i, po želji, izloge.

Svakog mjeseca u apoteku stiže  izdanje časopisa BETTY - prvog časopisa ove vrste u regiji, koji je, kao besplatan primjerak, namijenjen krajnjem korisniku.U apoteci sa oznakom BETTY, svakog mjeseca se pozicionira preporuka  sa 10 do 15 proizvoda, uz  oglašavanje istih  proizvoda kroz više kanala: BETTY magazin, poster koji apoteka dobija, svjetleću policu na kojoj je izložen po jedan komad artikla na mjesečnoj akciji.

Društvene mreže, kao nezaobilazni element za približavanje marke krajnjem korisniku i povećanje vidljivosti u današnjim sve aktuelnijim medijima, predstavljaju segment u koji ulažemo sredstva i stvaramo aktuelne i zanimljive  sadržaje,  sa raznim temama predstavljenim u  besplatnom BETTY magazinu, namijenjenom posjetiocima BETTY apoteka.

Stranica BETTY, kao kanal putem kojeg pristupamo krajnjem korisniku, sadrži sve trenutno aktuelne  informacije, širok spektar zanimljivih i korisnih tema, kao i listu apoteka, dok  pacijentu pruža uvid u najbližu.

Što se tiče zdravlja, najvažnije je vjerovati da ćete kad je neophodno prave informacije uz puno razumijevanje stručnjaka koji je tu da vam pruži savjet ili pomoć, a mi se trudimo da pružimo visok nivo usluge u BETTY apotekama, kroz visoko stručan kadar.(???)

Neophodne informacije vezane za zdravstvena pitanja korisnicima pružaju stručna lica, dok mi, uz pomoć istih, činimo sve da osiguramo najviši nivo usluge u BETTY apotekama.

Takođe, ulažemo u edukaciju zaposlenih u apotekama sa oznakom BETTY. U našoj organizaciji se često održavaju  komercijalna online predavanja na kojima omogućavamo bolje upoznavanje proizvoda kako bi  korist krajnjih korisnika bila veća i kako bi naši zaposleni bili spremni ponuditi adekvatne savjete ili proizvode.

 

 

Vaš kontakt info(at)phoenix.ba