Posvećeni pacijentima

Mnogim pacijentima farmaceut je najpristupačniji zdravstveni djelatnik i zato posebnu pažnju posvećujemo farmaceutskoj usluzi u našim apotekama. Stručnost, pristup pacijentu, kvalitet i dostupnost proizvoda, kao i ambijent naših apoteka, osnova su lojalnosti naših pacijenata, svih generacija.

BENU pharmacies

Expera apoteke

Motivisani prije svega zdravljem naših pacijenata, lanac maloprodajnih apoteka Zdravstvene ustanove apoteka "Expera Pharmacy" Bijeljina, predstavlja novi koncept farmaceutske prakse koji se fokusira na direktnu interakciju farmaceuta i korisnika u cilju pružanja kvalitetne zdravstvene usluge. 

Saznaj više
BETTY pharmacies

BETTY apoteke

BETTY partnerski program je program lojalnosti koji okuplja više od 500 apoteka na sva tri tržišta BMS regiona, odnosno, u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji. U osnovi, ovo je koncept koji nudi apotekama marketinške alate kao program za povećanje lojalnosti krajnjih korisnika.

Saznaj više
LIVSANE Private label

LIVSANE privatna robna marka

LIVSANE je ekskluzivni brend privatne robne marke dostupan u apotekama BENU i BETTI. Ima široku paletu proizvoda vrhunskog kvaliteta. Atraktivan dizajn, vidljivost na policama, jasna poruka i pristupačne cene epiteti su vezani za LIVSANE.

Saznaj više