Naši brendovi

Svoju lidersku poziciju zauzeli  smo zahvaljujući  našim brendovima dokazanog kvaliteta i povjerenja. Zbog toga smo svakodnevno prisutni u svim sferama koje imaju za cilj zdravu budućnost.

 

PHOENIX Pharma

PHOENIX Pharma

Svakodnevna smo podrška onima koji brinu o zdravlju ljudi u Bosni i Hercegovini. Naši distributivni i logistički procesi su standardizovani  i definisani tako da je snabdjevanje naših kupaca širom zemlje brzo i pouzdano. Kroz naš call centar i kroz partnerski program BETTY dostupni smo našim kupcima tako da njihova i naša zdravstvena misija mogu odgovoriti i na najveće izazove.

Saznaj više

EL Pharma

Svoje aktivnosti, znanje i resurse fokusirali smo na naše strane partnere, pružajući najviši nivo profesionalne usluge na četiri lokalna tržišta.

Širok spektar naših usluga omogućava stranim proizvođačima lijekova da uđu na regionalno tržište i dođu do lokalnih potrošača.

Saznaj više
Expera Pharmacies

Apotekarska ustanova Expera

Saznaj više
BETTY Partnership Program

BETTY Partnerski program

Kroz krovni partnerski program PHOENIX grupa  okuplja 13 brendova u 16 zemalja širom Evrope, sa više od 12.300 nezavisnih apoteka.

Za farmaceutsku industriju, kao i za nezavisne  apoteke, takvi programi znače sinergiju iskustva i znanja, izvanredan pristup u razvoju farmaceutskih usluga i prilagođena rješenja kroz 13 jakih lokalnih brendova, od kojih je jedan BETTY.

 

Saznaj više
LIVSANE A PHOENIX Brand

LIVSANE PHOENIX privatna robna marka

PHOENIX grupa takođe posjeduje svoj brend pod imenom LIVSANE, koji je na tržištima regije prisutan od 2015. godine.

LIVSANE je ekskluzivna marka dostupna samo u Expera apotekama i apotekama sa oznakom BETTY; ova marka osigurava  širok asortiman i vrhunski kvalitet. Atraktivan dizajn, prepoznatljivost na policama, jasna poruka i pristupačne cijene epiteti su vezani uz LIVSANE.

 

Saznaj više