Karijera s perspektivom

Mi smo uspješna kompanija, prisutna u 27 evropskih zemalja, sa stavom koji karakteriše porodične kompanije. To može značiti samo jedno: naši zaposleni  su nam znače kao da su dio porodice.

Naše aktivnosti

Zbog toga nam je veoma stalo do stabilnosti i kontinuiteta naše kompanije. Kao integrirani davalac  zdravstvene zaštite, nudimo sigurno, pošteno i održivo radno okruženje na brzo rastućem tržištu zdravstvene zaštite.

Naše osnovne vrijednosti su pouzdanost, proaktivan pristup i poštovanje. U stvari, oni oblikuju naše odluke i svakodnevne akcije.

Proaktivno potičemo, a ujedno to od naših zaposlenih i očekujemo  da imaju osjećaj odgovornosti. Naši zaposleni imaju širok spektar profesionalnih izazova i mogućnosti za razvoj širom Evrope.

Perspective in PHOENIX

Perspektiva u PHOENIX kompanijama

Iskustvo i stručnost zaposlenih je ono što izdvaja uspješnu kompaniju od ostalih. Zbog toga, posebnu pažnju posvećujemo ljudskim resursima, njihovoj motivaciji i obrazovanju. Profesionalnost i prilagodljivost su osnovne karakteristike našeg tima. Vjerujemo u važnost svakog pojedinca i pružamo mu šansu da stvori svoju ulogu u timu

Saznaj više
Why we

Zašto mi

Dani karijere i HR događaji

Saznaj više
PHOENIX Pharma
Expera Pharmacies
Partnership program BETTY
Private label LIVSANE