Naša grupa

Naša kompanija

Ko smo mi?

Kao član PHOENIX grupe koji je prisutan na 4 tržišta, ponosni smo na činjenicu da smo dio najboljeg integriranog pružatelja zdravstvene zaštite. Osiguravamo kvalitet proizvoda u čitavom  lancu snabdjevanja, što je ujedno i naš najveći prioritet. Mi brinemo o zdravlju svih generacija, uz našu izvrsnu apotekarsku uslugu i zdravstvene savjete.  Predani doprinosu društvu i okolini, aktivno učestvujemo  u inicijativama za društvenu odgovornost.

Svjesni činjenice kako  je zdravstveni sistem stub sigurnosti u svakoj zemlji, osiguravamo  pouzdanost i podršku na tržištima Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore (BMS region). Kvalitetno i sigurno skladištenje proizvoda, najviši standardi kvaliteta u čitavom procesu distribucije, uz istovremeno osiguravanje kontinuiteta isporuke, najširi asortiman na tržištu i jedinstveni pristup svakom našem klijentu odlike su kompanije u koju imamo povjerenja. Zato nam bolnice i domovi zdravlja, apoteke,zavodi i drugi učesnici u procesu snabdjevanja, sa kojima gradimo partnerstva više od jedne decenije, vjeruju i zajedno s nama svakodnevno osiguravaju da pravi lijek stigne na pravo mjesto na najefikasniji način.

To smo mi.

Kroz naše kompanije PHOENIX Pharma, Evropa Lijek Pharma (EL Pharma) nudimo širok spektar dodatnih usluga za naše partnere, a kroz apoteke Expera i BETTY partnerski program najvišeg standarda farmaceutske usluge. I ne samo to. Naša je obaveza da, kao tržišni lider, stvaramo trendove i inovativnim pristupom razvijamo farmaceutska tržišta na kojima poslujemo, kao i da pravovremeno i efikasno odgovaramo na rastuća očekivanja pacijenata i potrošača.

Ako nam se želite pridružiti i postati partner u zajedničkom uspjehu, istražite naše brendove, naša poslovna područja i naše prisustvo na tržištu. Čvrsto vjerujemo da možemo ispuniti sva vaša očekivanja.

We in BMS region