Posvećeni partnerima iz farmaceutske industrije

Neregistrovani lijekovi

Postoji nekoliko razloga zašto određeni proizvod nije dostupan pacijentu u određenoj zemlji. Svaki primljeni upit tretiramo pažljivo i  do detalja, , ali I pravovremeno kako bi se osiguralo da ovi lijekovi budu dostupni pacijentima koji ih hitno trebaju. Mi smo pouzdan dobavljač neregistriranih lijekova i stručnjak za:

o Povlačenje / ukidanje tržišta

o Nedostatak lijekova

o Post-trial pristup

o Rani pristup

Nestašica lijekova javlja se u svim zdravstvenim ustanovama i uključuje, kako lijekove koji spašavaju život, tako i lijekove koji se često koriste. Naše iskustvo u radu sa  nelicenciranim lijekovima omogućava nam pronalazak rješenja i prevenciju  ili smanjenje  utjecaja nestašice.

Post-probni pristup uključuje kontinuirano pružanje proizvoda učesnicima kliničkog ispitivanja nakon završetka ispitivanja.

Rani pristup lijekovima sada je ključna faza u strategiji pristupa većine farmaceutskih kompanija na tržištu i od vitalne je važnosti za osiguravanje uspješnog lansiranja proizvoda.

Imamo jedinstveno iskustvo u pružanju podrške farmaceutskim kompanijama etičkim  i usklađenim pristupom njihovim lijekovima.