Naši brendovi

EL Pharma

EL PHARMA (Evropa Lijek Pharma) član je PHOENIX grupe od 2009. godine, osnovana sa ciljem pružanja dodatnih usluga u farmaceutskom sektoru.

Kao davalac  usluga u cijelom lancu snabdijevanja farmaceutskim proizvodima, od proizvođača do pacijenata, svojim partnerima pružamo podršku za cijelu regiju Srednje i Istočne Evrope (CEE), počevši od postupka registracije, uvoza i distribucije lijekova ili medicinskih proizvoda, lansiranja, pozicioniranja i drugih  marketinških  aktivnosti. Našim partnerima pružamo potpunu sigurnost u čitavom procesu zahvaljujući visokim standardima, definiranim strogim procedurama u oblastima usklađenosti i kvaliteta.

Naš tim je profesionalan i visoko motivisan da ponudi usluge po mjeri, u skladu sa individualnim potrebama naših farmaceutskih partnera. Ako vam je potreban pouzdan partner koji će podržati pristup tržištumedicinsko poslovanjeregistraciju lijekova i medicinskih proizvoda ili kao marketinška i prodajna podrška, vjerujemo da možemo biti vaš prvi izbor. Možemo ponuditi više, kao jedan kontakt  za sve usluge skladištenja u carinskom skladištulogističku podršku za klinička ispitivanja i još mnogo toga.

Značajne promjene koje se događaju na farmaceutskom tržištu u velikoj mjeri utječu na poslovanje farmaceutskih kompanija. Veliki broj usluga koje pružamo našim partnerima osiguravaju  efikasniji ulazak na tržište i priliku za poboljšanje poslovnih parametara kroz povećanu prodaju, smanjenje troškova i optimizaciju poslovanja.

Organizacija poslovanja u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima i zahtjevima dobre prakse, stalno osluškivanje zahtjeva tržišta, savremenih uslova rada i novih tehnoloških rješenja, osnova su naše prepoznatljivosti  na tržištu.

EL PHARMA BiH dio je grupe zapadnog Balkana, povezan sa svojim podružnicama u Srbiji, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, kao i sa mrežom PHOENIX CEE, koja našim partnerima omogućava pristup tržištima u cijeloj regiji.

Ako nas smatrate potencijalnim partnerom, pogledajte naše usluge putem ove stranice i kontaktirajte nas.

 

Vaš kontakt info(at)phoenix.ba